Wilfried Deneve

Een aangename leefwereld op een boogscheut van het bruisende centrum van Heist-op-den-Berg. Dat is wat projectontwikkelaar Wilfried Deneve met Domein De Bos wil creëren. Het resultaat is een gedurfde gemeentevernieuwing. Innovatief en inspirerend. Een bijzonder model van verfijnd, hedendaags leven.

BEZIELER PROJECT 'DOMEIN DE BOS'

“Ik wil een plek creëren waar ruimte is om te genieten van het leven.”

Zelf ben ik afkomstig uit Heist-op-den-Berg. Mijn ouders wonen hier nog steeds. En ik geloof in de streek. Heist-op-den-Berg leeft. De gemeente is booming. Dat voelt u. Er is van alles te beleven. Veel winkelketens willen zich hier vestigen waardoor er de laatste jaren heel wat leuke, nieuwe zaken bijgekomen zijn. Alleen zijn er op vandaag bijna geen appartementen te koop. Toen de opportuniteit van Domein De Bos zich voordeed, heeft ons team dan ook geen moment geaarzeld. Het is één van de grootste, nog vrije bouwoppervlaktes zo dicht bij het centrum, dus we zagen meteen het potentieel.

Een hoge levensstandaard creëren voor de bewoners stond vanaf dag één vooraan op onze agenda. We willen meer voor u doen dan gewoon een woning bouwen.

Group Deneve staat voor …
Meer dan 15 jaar ervaring
Evenwichtige prijs- kwaliteitsverhouding
Persoonlijk advies